Hvilken avslutning – allerede nå ser vi framover!

Hvem vil vel ikke være i en Liverpool-supporters sko i dag? Endelig lyktes det for klubben fra den røde siden på Merseyside, da kaptein Jordan Henderson løftet Champions League-trofeet lørdag kveld. Selve finalen ble ikke et like stort mirakel som sist Liverpool vant mesterligaen, og Tottenham gjorde hederlige forsøk på motstand, men veien til Liverpool fram mot finalen har bragt et par mirakler likevel – for eksempel opphentingen mot Barcelona i semifinaleoppgjørene.

Tidligere denne uken seiret den blå delen av London over Arsenal i nord i Europa League. Etter en relativt kjedelig førsteomgang, ble kampen på mange måter avgjort i løpet av de første 20 minuttene av andreomgang, hvor tre mål raste inn for Chelsea. Et lite trøstemål for Arsenal hjalp lite, og Chelsea ble klare mestere av Europa-ligaen.

Med unntak av Liverpool-supporterne, er det nok mange som sitter med en tom følelse i dag. Sesongen fikk sitt endelige punktum lørdag kveld. Men etter at vi har bikket juni, er det faktisk kun drøyt to måneder til det hele starter på ny! 10. august går første blås i fløyta i en ny Premier League-sesong. I de påfølgende ukene starter også La Liga, Serie A og resten av kremfotballen ute i Europa.

Som de fleste engelskfrelste nok allerede vet, slippes terminlisten for Premier League 13. juni. Det er under to uker til! Vi vil legge ut pakker for den kommende sesongen like etter dette, så om du har planer om å se din favorittklubb neste sesong – hold av datoen 13. juni, og finn ut hvilke kamper du ønsker å reise på.

Om du allerede vet hvilke oppgjør du ønsker å se, kan du kontakte oss her.

Terminlistene for de andre ligaene blir ikke klare før i løpet av juli, så ønsker du å reise andre steder i Europa kan du følge med på våre nettsider utover sommeren.

Følg oss gjerne på Facebook for oppdateringer rundt slippene av terminlistene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *