Sesongen er over, men…

Vi har fått mestere i de fleste ligaene i Europa. Noen sesonginnspurter var selvsagt litt mer spennende enn andre – det kom for eksempel ikke som noe sjokk at Barcelona seiret i Spania, mens det i England var sitrende spenning til halvspilt kamp i siste runde. I Tyskland tok Bayern en knepen seier framfor Dortmund, mens Juventus vant suverent i Italia.

Selv om sesongene ute i det store Europa er over, er det så mye vi fortsatt ser fram til! Vi har to helengelske finaler foran oss; Tottenham mot Liverpool og Arsenal mot Chelsea. 29. mai vet vi hvilket lag som går seirende ut av årets Europa League, mens det tre dager senere avgjøres om Liverpool får en etterlengtet tittel, eller står som god nummer to både her og der.

Før det skal avgjøres hvilke europeiske storlag som er best denne sesongen, skal det spilles en opprykksfinale til Premier League. Leeds falt helt sammen i sin playoff mot Derby, mens Aston Villa karret til seg den andre finaleplassen foran West Bromwich. 27. mai skal derfor Derby og Aston Villa spille om hvilket av dem som får stille i det gode selskap til sesongstart 2019/2020.

Apropos sesongen 2019/2020, så sparkes den i gang 10. august i England. Det er faktisk under tre måneder til! Det gjelder bare å nyte sommeren og følge med på overgangsvinduet, så er vi der raskere enn vi tror.

Terminlisten til Premier League blir offentliggjort allerede 13. juni. Dersom du ikke har markert denne datoen i kalenderen allerede, bør du gjøre det nå! Like etter slippet av terminlisten vil vi nemlig fortløpende legge ut pakker til nye fotballopplevelser i den kommende sesongen.

Følg oss på Facebook for oppdateringer rundt slippet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *