Kvartfinalekonkurranse

Det spisser seg virkelig til i ligaene rundt omkring. I kveld ble det klart at Ajax og Barcelona er klare for semifinaler i Champions League, etter at unge Ajax slo ut Juventus og Barcelona satte en stopper for Solskjærs mesterligaeventyr. Hvem de skal møte blir klart i morgen, når Porto møter Liverpool og Manchester City møter Tottenham.

Dagen etter, på torsdag, skal det spilles om semifinaleplasser i Europa League. Vil Eintracht Frankfurt klare å hente inn ledelsen til Benfica? Eller kan Slavia Praha gjøre det spennende på Stamford Bridge?

Det vi lurer på i denne konkurransen er derfor: Hvilke lag står som semifinalister i Champions League og Europa League, når kvartfinalene er ferdigspilt?

Dere har fått to lag «gratis», med Ajax og Barcelona som allerede er klare, så det gjenstår å tippe hvilke seks andre lag som går videre.

Premien er et gavekort på 1000 kroner, som kan brukes til å bestille fotballreise gjennom Bergen Sportsreiser!

Om ingen tipper alle lagene rett, trekker vi en vinner blant de som har gjettet flest rett.

Svarne må være kommentert på Facebook senest kl. 21:00 i morgen, 17. april, ved avspark i de siste kvartfinalene i Champions League. Om noen redigerer sine kommentarer etter dette tidspunktet, vil de bli diskvalifisert.

NB: Gavekortet er personlig, og kan ikke gis bort eller selges til andre.  Vinneren må altså selv benytte gavekortet på sin reise. Gavekortet kan ikke løses inn i kontanter, og kan benyttes på Bergen Sportsreiser sine pakkereiser. Gavekortet må være benyttet innen 12 måneder etter dato for avsluttet konkurranse.

Husk å følge oss på Facebook og Instagram!

En kommentar til «Kvartfinalekonkurranse»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *