Spanske rekorder

Det er ingen hemmelighet at den spanske fotballen stadig setter rekorder i hytt og vær, med alt fra mål og poeng til titler og seire. Real Madrid er for eksempel mestvinnende i Champions League med sitt 13. trofé fra finalen i fjor.

På listen over de fleste positive og suksessfulle rekordene står selvsagt Barcelona og Real Madrid. De er suverene, rett og slett.

Om du ønsker å se Barcelona, som med stor sannsynlighet tar sin 26. tittel i La Liga, i en av deres siste hjemmekamper, kan du ta en titt her.

Ønsker du å se Real Madrid i en av deres resterende kamper, på mektige Santiago Bernabeu, kan du sjekke ut denne siden.

Det er ikke ofte vi tenker at det kan være artig å oppleve uavgjortkamper, men denne sesongen kan det faktisk være verdt å ta turen til Valencia for å se nettopp dette. De ligger nemlig an til å slå rekorden for flest kamper der de går av banen med ett poeng i én og samme sesong. Rekorden er 18, og i skrivende stund ligger Valencia på 16.

Til tross for at de har ufattelig mange ettpoengere denne sesongen, ligger de likevel på sjetteplass i skrivende stund. Dersom du vil oppleve varme både på og utenfor banen i Valencia før vi bikker midten av mai, kan du sende oss en forespørsel her.

Det er minst like magisk med spansk fotball, som det engelske. Se bare her:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *