Bo flott i London, på Melia White House

Om du ønsker å bo flott mens du er på storbytur til London, er det liten tvil om hvilket av hotellene våre du bør velge. Melia White House er et stort og lyst hotell, som åpenbarer seg mellom businessbyggene, litt nord i London sentrum. Bare ved inngangspartiet, får du en virkelig følelse av litt luksus.

Når du entrer lobbyen, møter en stor resepsjon deg – fullt av gulldekor og prektige lysekroner. Dette er et stilfullt hotell, som nesten gir deg litt orientalske vibber.

Planlegger du tur til London? Les noen av våre reisetips til hovedstaden her.

Her får du litt orientalsk følelse med på kjøpet. (Foto: Martine Markussen)

Det er mange fasiliteter på hotellet; deriblant bar, restaurant og treningsrom. Samtidig ligger det like ved Regent’s Place, hvor det finnes en rekke spisesteder. Du trenger altså ikke å bevege deg langt for å finne alt du trenger på englandsturen.

Er du interessert i å gå på en skikkelig engelsk pub, ligger en erketypisk engelsk pub, «Greene Man», kun 300 meter unna. I nærheten av denne finner du også dagligvarebutikker, apotek og flere restauranter.

Hotellet ligger litt utenfor det mange vil anse som sentrumskjernen i London, men det ligger like ved en rekke t-banestasjoner (Warren Street, Great Portland Road, Regent’s Park), så det er ingen problem å komme seg raskt til både shopping og attraksjoner. Du trenger ikke beregne mer enn rundt 10-15 minutter på å komme deg til for eksempel Oxford Street.

Melia White House ligger like ved flere t-banestasjoner. (Foto: Skjermdump/Google Maps)

Ønsker du å reise til London og oppleve både hotellet og fotball på en av Londons mange stadioner? Les mer om våre hotell i London.

Om det ikke frister å bevege seg så langt unna hotellet, er det mye å finne på i området rundt også. Regent’s Park ligger kun et steinkast fra hotellet, og er absolutt verdt en visitt – selv i dårlig vær. Her er det flotte hager du kan gå tur og titte i, eller du kan ta med reisefølget på piknik på godværsdager. Er du av den spreke typen, som også vil holde kroppen ved like på tur, er parken et yndet sted for en joggetur.

I motsatt ende av parken for hotellet, ligger London Zoo. Dermed er det også moro for hele familien like i nærheten.

Flotte Regent’s Park ligger like ved hotellet. (Foto: Martine Markussen)

Mens vi er inne på moro for hele familien, så ligger voksmuseet Madame Tussauds kun en liten spasertur unna. Går du bittelitt til, kommer du også til Sherlock Holmes-museet.

Under ser du øvrige distanser til noen av de mest kjente severdighetene:

  • Oxford Street: 1,3 km
  • Camden Town: 1,5 km
  • The British Museum: 2 km
  • Piccadilly Circus: 2 km
  • Leicester Square: 2,2 km
  • Big Ben: 3 km
  • Buckingham Palace: 3 km
  • Hyde Park, inngang: 3,5 km
  • Tower Bridge: 6 km
T-banestoppet Great Portland Street ligger kun 200 meter unna Melia White House. (Foto: Martine Markussen)

Hotellet passer best for deg som er mer opptatt av standard enn supersentral plassering. Likevel gjør dette hotellet seg absolutt ikke bort hva gjelder muligheter både i området like i nærheten av hotellet, og transport til de mer sentrale områdene. Og vi vil absolutt kalle dette hotellet sentralt, selv om de to andre hotellene vi tilbyr ligger mer i midten av smørøyet.

Følg med videre på BSbloggen, for flere oppdateringer rundt våre hotell i London!

Ikke nøl med å ta kontakt om du vil til Englands hovedstad og se fotball. Vi har pakkereiser til de fleste klubber. Husk at vi også mer enn gjerne hjelper til med å tilpasse reisen, nesten uansett hvilke ønsker du måtte ha. Se priser og book din tur med oss her.

 

4 kommentarer til «Bo flott i London, på Melia White House»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *